Image Alt
Een greep uit de mogelijkheden

Thema’s

Dreams can come true

Get ready to be inspired

Een thema voor je bruiloft, is dat nodig? Mijn antwoord: nodig nee, handig ja. Een thema geeft richting en helpt bij het maken van keuzes voor kleuren en styling. De mogelijkheden zijn zo divers dat je gemakkelijk overweldigd raakt en door de bomen het bos niet meer ziet. Gebruik het thema dan als filter bij je keuzestress; wat past het beste? Ook kun je meerdere thema’s of kleuren combineren om zo iets te creëren wat precies bij jullie past. Nog geen idee of houdt je van dagdromen? Scroll door onderstaande thema’s, laat je inspireren en maak van je droom je plan.

Ice ice baby

Cold feet?

Not there yet? Geen idee waar je moet beginnen? Download de Wedding Planning Checklist voor een vliegende start van je bruiloft planning proces.

Cover me in sunshine

Inspired?

In het kennismakingsgesprek horen we graag alles over jullie trouwplannen & leggen we uit wat we voor jullie kunnen doen. Als de klik er is, het stappenplan duidelijk en de prijs akkoord ondertekenen jullie het contract. We gaan voor jullie aan de slag en nemen steeds contact op voor de volgende stap.