Image Alt
Wedding planner

About Me

About me ... of toch nie(t)?

All eyes on you!

Op deze plek zou een uitgebreid verhaal kunnen staan over mij.

Mijn passie voor goed georganiseerde evenementen – waarbij aan ieder detail is gedacht -, de zon op mijn gezicht en mijn liefde voor confetti.

Maar nee.

Voor mij draait de organisatie van jullie mooiste dag, net als de dag zelf volledig om jullie. Ik zet me volledig in, het liefst op de achtergrond.

Een goede klik is voor mij een must voor een fantastisch resultaat. Tijdens het kennismakingsgesprek beantwoord ik graag jullie vragen. Als de klik er is zorg ik ervoor dat alles volgens afspraak geregeld wordt. Zo kunnen jullie optimaal genieten: All eyes on you!

reviews

what she says

Nicole helped us from the get-go to organize and prioritize everything that had to be done. She had a great overview of the entire process, a lot of patience and really constructive guidance. We had a destination wedding with a lot of international guests, so at times it got overwhelming to make sure every point was thought through and taken care of but Nicole had our back! We ended up having a dream-like day and had the time of our lives with all our amazing guests. Thank you once again Nicole!

Turkuaz

what he says

Nicole heeft echt passie voor haar vak! De communicatie was duidelijk, helder en georganiseerd maar vooral erg betrokken, niet alleen naar ons toe maar ook naar alle andere partijen. Ze luisterde heel goed naar onze wensen, en implementeert dit met haar creativiteit precies op een manier zodat het zowel qua ideeën als qua budget uit kan. Er komt als bruidspaar zoveel op je af dat je door de bomen het bos niet meer ziet, dit is waar Nicole haar kracht echt naar voren komt! Zij zorgt ervoor dat alles overzichtelijk punt voor punt helder op papier komt, en zorgt zo voor rust en orde. Ze had de moeilijke taak om ons aan het werk te zetten en te houden om alles op tijd voor elkaar te krijgen en dit is haar meer dan gelukt. Zowel onze bruiloft in Turkije als de bruiloft in Nederland was een groot succes, we zijn echt super blij, 10/10! 5 sterren, Nicole is echt een aanrader!

Alois
Tell me more, tell me more

Nieuwsgierig?

In het kennismakingsgesprek hoor ik graag alles over jullie trouwplannen & leg ik uit wat ik voor jullie kan doen.