Image Alt
Less bitter, more glitter

Services

Ervaring & skills

Wat kan ik voor jullie doen?

Het belangrijkste doel van een weddingplanner is jullie de vrijheid bieden optimaal te genieten van jullie bruiloft. Naast structuur en het regelen van praktische zaken bezit ik ook ervaring en skills die wellicht minder voor de hand liggen, zoals styling, vervoer en verblijf maar ook de huwelijksreis en ceremoniemeester coaching. Check de informatie hieronder en neem voor meer details en mogelijkheden contact op.

Ceremoniemeester coaching
Ceremoniemeester coaching

Je beste vriend(in) gaat trouwen en jij bent gevraagd als ceremoniemeester. Een hele eer, dus je wilt zeker weten dat je niets vergeet. Tijdens de coaching sessies begeleid ik je bij de organisatie en bespreek ik je planning en mogelijke valkuilen. Dit scheelt jou veel tijd en uitzoekwerk en zo kan ook jij genieten van deze fantastische dag!

Coördinatie

Locatie besproken, ambtenaar van de burgerlijke stand geregeld en de uitnodigingen zijn de deur uit. Het grote genieten van je verlovingsperiode kan nu echt beginnen. Om ook de laatste weken voor de bruiloft stressvrij door te komen kun je mij contactpersoon maken voor alle leveranciers. Zo is iedereen op het juiste moment op de juiste plaats en wordt jij niet platgebeld op de dag van je bruiloft. 

Planning

Wanneer jullie starten met het plannen van je bruiloft merk je al snel dat de lijst met to-do’s alleen maar langer wordt. En als ie eindelijk af is, weet je dan zeker dat je niets vergeten bent? No-stress! Binnen no-time vertaal ik al jullie wensen in een overzichtelijke planning. Van ongeorganiseerde chaos naar structuur en kalmte; hallo relax-modus!

Styling

Laat je bruiloft niet beïnvloeden door ‘hoe het hoort’. Kies voor elementen die jullie persoonlijkheden vertalen. Altijd al gedroomd van een knalroze pak, wandelschoenen onder je bruidsjurk of ‘I do’ op een stand up paddle board? GO FOR IT, het is jullie dag! Kom je er zelf niet uit? Ik help graag met het afstemmen van kleuren, ontwerp van uitnodigingen, samenstellen van fotoboeken en originele bedankjes.

Huwelijksreis

Na de grote dag even genieten van elkaar? Van verre reis tot roadtrip, met mijn toeristische achtergrond kan ik jullie adviseren en helpen bij het boeken van jullie huwelijksreis. Volledig op maat, aan de hand van jullie wensen en tot in de puntjes geregeld. Haal alles uit jullie budget.

Legalisatie documenten

Trouwen in het buitenland? Super tof! In ieder land – soms zelfs per regio – gelden andere wetten en regels waardoor bij thuiskomst jullie verbintenis niet automatisch in Nederland geregistreerd is. Maak gebruik van mijn advies voor de juiste stappen en documenten zodat jullie huwelijk ook in Nederland rechtsgeldig is.

Vervoer & verblijf

Trouwen jullie op een locatie ver weg of dicht bij huis? Blijven jullie op de locatie overnachten, kies je voor een hotel of slaap je het liefst in je eigen bed? Willen jullie de accommodatie regelen voor jullie gasten en wellicht ook het vervoer? Het regelen van vliegtickets tot bussen en van hotelkamers tot groepsaccommodatie kan ik jullie uit handen nemen. Helemaal in mijn straatje en wellicht een betere prijs dan wanneer je zelf boekt. 

Do what makes your soul shine

Bring it on

In 3 stappen aan de slag. ♡ In het kennismakingsgesprek hoor ik graag alles over jullie trouwplannen & leg ik uit wat ik voor jullie kan doen.♡ Als de klik er is, het stappenplan duidelijk en de prijs akkoord ondertekenen jullie het contract. ♡ Ik houd het overzichtelijk en neem steeds contact op voor de volgende stap.